Solhemsskolan

Solhemsskolan är en kommunal F-6 skola med ca 720 elever. Vi finns på två adresser: F-6 på Sörgårdsvägen 40 och F-3 på Salagatan 50 (Solhemsängens skola). Vi är ca 100 personer som jobbar på skolan. Skolan har höga kvalitetskrav och vi arbetar för att elever och personal ska ha lust att pröva, rätt att göra misstag och mod att försöka igen.

Är du intresserad av att jobba hos oss kan du gå in på websidan  ”Jobba i Stockholms stad” där vi utannonserar lediga tjänster.

Engagerade elevassistenter sökes
Du är engagerad och flexibel samt öppen för många lösningar och arbetssätt. Du har lätt för att skapa och bevara goda relationer till människor. Du är en tydlig och trygg vuxen med social kompetens, gott ledarskap och empati. Du är en utpräglad lagspelare som vill bidra till elevers utveckling genom samspel och dialog.

Utöver fasta tjänster är vi på Solhemsskolan ofta i behov av tillfälliga timvikarier som kan ställa upp på kort varsel. Vi söker personer som utstrålar positiv energi , som inte är rädda för utmaningar, har en trygg/stabil personlighet och som helst har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Bor du i närheten av skolan är det ett plus eftersom vi många gånger behöver hjälp snabbt på morgonen. Vikariebehovet gäller både som lärare, framförallt mellanstadiet, och på fritids.

Är du intresserad? Hör i så fall av dig till Solhemsskolans expedition och anmäl ditt intresse. Vi sätter upp dig på vår lista över timvikarier och kontaktar dig vid behov. Ett krav för att få jobba som timvikarie är att du kan visa upp ett fläckfritt utdrag ur belastningsregistret för arbete i skola och omsorg. Det skaffar du hos Polisen.

Välkommen att höra av dig!
Katarina Amberg
Solhemsskolans expedition