Mars 2017

Bästa fyran
I simhallen var det 9 lag som skulle simma och 6 av dom lagen gick vidare till final. Domarna som avgjorde vilka som gick till final räknade tiderna. Man kan säga att det var tre omgångar för tre lag mötte varandra och två av lagen gick vidare finalen, dom lagen som gick till finalen i Eriksdahlhallen var 4a och kanske vi (4b). Om vi kommer till finalen i Eriksdahlhallen så kommer det vara 150 lag med.

Vi (4b) kom tvåa och vi kanske kommer åka till Eriksdahlhallen, tävla och sen vinna! J Det var kul att vara reserv och heja på laget och det var kul att vi (4b) kom 2:a och 4a kom 1:a och dom har redan en plats i Eriksdahlhallen och om vi kommer vidare så kommer vi säkert att vinna för att vi är super snabba.

Det var rätt kallt vattnet och det blev uppfriskande när man hoppade i. Det var 3 heat. 4 lag tävlade i varje heat och man fick simma vilket simsätt som man ville. Dom visade upp alla simsätt man kunde simma och berättade om hur det skulle gå till från start till mål. När alla 3 heaten var klara och alla hade simmat så tog dom de bästa tiderna och dom fick tävla i final, det var 6 lag en  av dom var vi (4a). Dom som kom först var garanterade till att gå vidare till Eriksdalshallen och vi vann i Tentahallen och ska vinna i Eriksdalshallen också!:) Det tävlade också 2:or och 3:or men dom tävlade i bästa trean och tvåan. Båda lagen från Solhemsskolan kom först på 1 plats kom 4a och på 2 plats kom 4b. Först simmade Melker sedan så simmade Hjalmar sedan jag/Tyra och sist men inte minst (faktiskt längst i laget) så simmade Pelle. Vi kom först så  vi har en garanterad plats i Eriksdalshallen! :) Vinner inte vi så hejar vi på 4b!

Hej!

Vi på Tellus har  funderat mycket hur vi ska tillsammans med eleverna skapa  en mer lärorik och inspirerande miljö för fritids och fått många härliga idéer. Under sportlovet har vi kunnat genomföra en del av detta tillsammans med eleverna.

Målat på bord- Fiaspel - Labyrint

Gjort deucopage av serietidningar på bord och pallar.

Lugna rummet har fyllts på med olika vägg och tak dekorationer.

Nutti och Angelica