Till innehåll på sidan

Fritidsklubb

-

 

Fritidsklubben på Solhemsskolan är en öppen fritidsverksamhet för barn i åk 4-6 och håller till på Värstagårdsvägen 3 och 5. 

Barnen som kommer till Klubben är inte inskrivna. De anmäler sig via blankett som tillhandahålls på klubben och får sedan komma när de vill. Om de inte ska vara på Klubben någon dag behöver de inte meddela detta. De dagar barnen ska vara på Klubben ska de gå direkt till Klubben när de slutar skolan och skriva upp sig. Vi vill också att de stannar inom skolans område under den tid de är på Klubben. Vistelsetiden hos oss är en överenskommelse mellan föräldrarna och barnen. Därmed har vi inte någon tillsynsskyldighet. Ett medlemskap för en termin kostar för närvarande 950 kr. I kostnaden ingår mellanmål som äts i matsalen kl 15.00. Faktura på 238 kr skickas till vårdnadshavarna i slutet av månaderna sept, okt, nov och dec för höstterminen och feb, mars, apr och maj för vårterminen. Uppsägningstid är en månad efter inkommen uppsägningsblankett.

Öppettider:
Klubben öppnar när eleverna slutar på dagarna och stänger kl 17.00. På höstlovet, sportlovet, påsklovet har vi öppet 08.00-17.00. Jullov, sommarlov, klämdagar och studiedagar är det stängt. Klubben är också stängd avslutningsdagarna inför jullov och sommarlov.

Telefonnummer till Klubben:       508 412 72

Vänliga hälsningar från oss på Klubben

Dela:
Kategorier: