Fritidshem

• Skridskoåkare

Information inför sportlovet

Snart är det sportlov!
    Visste du att sportlovet har varit ett skollov ända sedan slutet av 1950-talet? Då erbjöds gratis utomhusaktiviteter för att barn och unga skulle vara ute och röra sig mer. Idag, nästan 70 år senare, är det fortfarande många kommuner och föreningar som fortsätter att erbjuda barn och unga prova på-aktiviteter under sportlovet.

Läs infoblad här

Att röra på sig är bra för barn och ungas hälsa. Fysiskt aktiva  barn upplever  mindre stress och mår bättre.

• Information sommarfritids 2018 v.23-33

Hej!

Här kommer information om sommarfritids.
    När vi är på Solhemsängen så sker öppning och stängning på avdelningen Västan. De olika fritidshemmen är under sommarfritids uppdelade enligt följande:

• Fritidshemmens dag 9/5

Den 9/5 är det dags att fira Fritidshemmens dag, något som uppmärksammas i hela Sverige. Vi planerar för många olika roliga och lärande aktiviteter för elever i årskurs
    F–3. Detta genomförs på respektive enhet vilket innebär att vi har schemabrytande aktiviteter enligt följande:

SHM – kl13:00 - 15:00
    SHÄ – kl13:30 – 15:30

Var med och fira du också!

Här kan du läsa mer om fritidshemmets dag

• Filmer

Här ligger filmer som 1B gjort under VT 13.

• Filmer

Här ligger de åtta filmerna som 1B gjort under VT 13

• Fritids Satellit

På Satellit går klass 2B och 3B.

Vi som jobbar här är Åsa Ryding, Stefan Bergtoft, Eva Olsen, Anette Bernlind-Jonsson och Gith Bertilsson.